Total Slides 0 : Active Index 1 : Last Slide Divs 0

No events to show.

Blue Devils win their season opener in Church Point

CHURCH POINT, N.S.

The UKC Blue Devils made the trip to Church Point on Sunday afternoon for their season opener versus the Dragons.

The Dragons were hoping the extra motivation from the Home Coming Weekend crowd would help them attain their first victory of the season, but the Blue Devils had other plans. UKC started their season with a commanding straight-sets win : 25-16, 26-24 & 25-15. The Dragons played particularly well in the 2nd set, leading it for the most part, but could not finish it off with the Blue Devils prevailing.

For the Blue Devils, Frances Cooke & Halle Andreasen lead the attack with 6 kills each and Claire Davis chipped in with 16 assists. For the Dragons, Kyana Brideau lead the offense with 8 kills and Jacqueline Bright added 16 assists.

Dragons (0-3) will be on the road next weekend in New Brunswick with games on Saturday vs Crandall Chargers at 4PM in Moncton and on Sunday vs UNBSJ Seawolves at 11AM in Saint-John.

---

POINTE-DE-L'EGLISE, N.-E.

Les Blue Devils de UKC se sont rendus à Pointe-de-l'Eglise dimanche après-midi pour leur premier match de la saison contre les Dragons.

Les Dragons espéraient que la motivation supplémentaire de la foule des Retrouvailles les aiderait à obtenir leur première victoire de la saison, mais les Blue Devils avaient d'autres plans. UKC a commencé sa saison par une victoire en 3 manches consécutives : 25-16, 26-24 et 25-15. Les Dragons ont particulièrement bien joué dans la 2ème manche, le menant la plupart du temps, mais n'ont pas pu le terminer avec les Blue Devils l'emportant.

Pour les Blue Devils, Frances Cooke et Halle Andreasen ont mené l'attaque avec 6 attaques vaincantes chacune et Claire Davis a contribué avec 16 passes. Pour les Dragons, Kyana Brideau a mené l'attaque avec 8 attaques vaincantes et Jacqueline Bright a ajouté 16 passes.

Les Dragons (0-3) seront sur la route la fin de semaine prochaine au Nouveau-Brunswick avec des matchs samedi contre les Crandall Chargers à 16h à Moncton et dimanche contre les UNBSJ Seawolves à 11h à Saint-Jean.